Fledge WebAccess

Met de doorontwikkeling van ons pakket, ontstaan er feitelijk twee versies. Dat is enerzijds fantastisch, want het betekent een enorme vooruitgang voor jou als gebruiker. Maar het kan ook verwarrend zijn. Vandaar dat we voor beide versies een specifieke term hebben bedacht.

Fledge Remote
Dit is het bekende, vertrouwde UniSPeqs pakket dat in de cloud staat en via een VPN verbinding vanuit huis of onderweg benaderbaar is.

Fledge WebAccess
Wellicht denk je bij deze versie: dat zullen wel de oude UniSPeqs schermen zijn, die in een nieuw jasje worden gestoken. Maar daarmee doe je Fledge WebAccess echt tekort. Fledge WebAccess is namelijk zóveel meer dan gerestylde schermen die responsive werken op tablet en mobiel. We hebben de gehele user interface, inclusief toegankelijkheid, van scratch af aan opnieuw opgebouwd. Uiteraard gebruik makend van de meest innovatieve technieken. Waarbij we telkens hebben nagedacht hoe we zaken voor de gebruiker nog simpeler, eenvoudiger en flexibeler kunnen inrichten. Met als resultaat dat de toegankelijkheid van het pakket en de opbouw van de schermen uiterst gebruiksvriendelijk zijn, alsmede volledig naar wens te finetunen.


Tags

Cloud, WebAccess


Wellicht ook interessant:

Lees verder
Lees verder

Onze partners:

university-twente
Progress
Previder
kennispark-twente
>