ERP voor de metaal

ERP software die je altijd een stap voor is

Het intelligente nieuwe ERP systeem voor bedrijven in de metaalindustrie
Oranje punt patroonGeblurde devices
Wees er als eerste bij

Volg ons verhaal en krijg eerder toegang tot Fledge dan wie dan ook.

Onze visie voor de toekomst van ERP voor de metaal

De voordelen van de cloud

Met Fledge profiteer je van de voordelen die komen bij werken in de cloud. Je kan Fledge op elk moment en op elk appraat gebruiken, terwijl je je gevoelige bestanden en documenten veilig op je eigen server kan laten staan. Fledge is snel en veilig dankzij onze hostingpartner Previder, die de juiste certificeringen heeft op het gebied van cyberssecurity. Daarnaast profiteer je bij Fledge van continue updates waardoor je altijd de laaste versie van de software hebt. Ook kan je gebruik maken van diverse backup-mogelijkheden, waardoor jouw bestanden altijd veilig zijn - zelfs wanneer er iets mis gaat.

Beschikbaar op elk apparaat

Professionele beveiliging met Previder

Gevoelige documenten op je eigen server

Continue updates

Diverse backup-mogelijkheden

Ons team

Met trots gemaakt in Twente

Fledge bestaat uit een unieke combinatie van ervaren professionals en het talent team met talenten van de Universiteit Twente. Zo combineren wij jarenlange ervaring met de nieuwste ontwikkelingen.

We zijn een team van mensgerichte techneuten. We zijn trots op het product wat we maken, en vakmanschap staat hoog in het vaandel. We doen dingen graag op onze eigen manier.

Blijf op de hoogte

We bouwen hard aan Fledge. Door het formulier in te vullen houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Op deze manier blijf je altijd up-to-date en ben je er als eerste bij wanneer we lanceren.

Kan je niet wachten om meer te leren over Fledge, of wil je zelfs betatester worden? Neem dan contact op voor een sneak peek of een goed gesprek.

Geel punt patroon
Wees er als eerste bij

Volg ons verhaal en krijg eerder toegang tot Fledge dan wie dan ook.

2023 - Fledge Solutions B.V.