Wat klanten zeggen over ons ...

dts-logo

We maken industrie 4.0 werkelijkheid

Door de Fledge cloud connector voor o.a. Kardex en Trumpf, verlopen steeds meer bedrijfsprocessen geautomatiseerd in ons ERP pakket. Het wegvallen van handmatige acties, zorgt voor minder fouten en real-time, betrouwbare data. Met als voordeel dat de bedrijfsvoering efficiënter wordt en dat onze nacalculatie voor stuurinformatie zorgt.

Financieel directeur DTS

buhler-logo

De maandrapportages verlopen efficiënt

Als onderdeel van een internationaal Zwitsers familiebedrijf, dient de maandelijkse rapportage van hoog niveau te zijn. En dankzij Fledge is alles nu zodanig ingericht dat we volledig in control zijn en efficiënt kunnen rapporteren naar de groep.

Roy Huisman

Functie ??

Poelman-logo

Vlekkeloze migratie en volledig ontzorgd

Wij zijn in 2018 van UniSPeqs gemigreerd naar Fledge. Dus ook van onze server naar online. Ik verwachte eigenlijk een portie ellende met afstemmingsfouten en dingen die niet meer werkten zoals wij het wilden. Ik was aangenaam verrast hoe vlot het verliep. We zijn op een vrijdagmiddag begonnen zodat we uitloop hadden naar het weekend maar het was dezelfde middag al gebeurd. Ik geloof 1 belletje extra vanwege een foutje met een password zodat er iemand niet kon inloggen. Nog dezelfde middag draaiden we op Fledge. Werd ik blij van.

Jaap Poelman

DGA

precimax-logo

Geruisloze overgang zonder dataverlies

Dankzij de goede communicatie en begeleiding door Fledge, heeft de migratie ons weinig tijd gekost. De testperiode was reëel ingeschat en is zonder gedoe verlopen. Op vrijdag zijn we wat eerder gestopt en op maandagochtend konden we in de nieuwe omgeving, op onze vertrouwde wijze door werken. Zonder verlies van data of productiviteit.

Ron Hogendijk

DGA

Onze partners:

university-twente
Progress
Previder
kennispark-twente
>