Migratie zonder gedoe!

​Laat jouw administratie ​in 10 simpele stappen migreren naar Fledge

We kunnen ons voorstellen dat je geïnteresseerd bent, maar dat dit nog niet het juiste moment is om over te stappen naar Fledge. Tegelijkertijd wil je al onze nieuwe ontwikkelingen niet missen. Laat je dan door ons op de hoogte houden!

O​​nze handige migratie service

Oké je bent overtuigd van onze Dynamic Cloud oplossing, maar je vraagt je tegelijkertijd af hoe jouw bestaande administratie snel overgezet kan worden naar Fledge. Het is wel erg handig om de historische gegevens mee te kunnen nemen. Dat snappen we. En daarom zijn we op dit moment druk bezig met het ontwikkelen van diverse aantrekkelijke migratietrajecten voor metaalbedrijven, die nu bijvoorbeeld werken met software van UniSPeqs, MKG, Bemet of Ridder.Globaal bezien bestaat ons migratietraject uit 10 simpele stappen. Hieronder staat een uitgewerkt voorbeeld om je een eerste indruk te geven. Als jij op dit moment met een ERP / administratief pakket werkt en niet langer wilt wachten met de overstap naar Fledge, laat je dan terugbellen door onze support afdeling. Rechtstreeks contact opnemen mag uiteraard ook, via de mail: info@fledge.nl of per telefoon: 088-2347878.

​Migratietraject in 10 stappen

Het migratietraject bestaat uit 10 stappen, waarna je direct kunt profiteren van onze nieuwe Dynamic Cloud oplossing: Fledge! Zo simpel. Zo hoort het ​toch altijd te zijn? Bij interesse kun je natuurlijk ook een demoversie aanvragen. Zonder verplichting, zonder gedoe. ​

Stap 1 – Kopie database aanleveren

Je levert eerst een kopie van je huidige database aan, zodat wij die technisch kunnen analyseren. Wij moeten tenslotte wel beoordelen hoe jouw gegevens overgezet kunnen worden naar Fledge.

Stap 2 – Intake gesprek dataconversie

We voeren een intakegesprek en bespreken dan welke data van je huidige pakket, op welke wijze naar Fledge gemigreerd kan worden. Indien gewenst voeren we een complete maatwerk conversie uit.

Stap 3 – Opstellen conversieplan

Op basis van de uitkomsten en afspraken, stellen we vervolgens het conversieplan op. Simpel gesteld: we leggen vast waar een veld uit je bestaande administratie, precies in de Fledge database thuis hoort.

Stap 4 – Testen conversieplan

Dan gaan we testen of alles precies zo werkt als in het conversieplan is opgenomen. Zowel Fledge als de klant – jij dus – voeren een test uit en verzamelen allerlei feedback.

Stap 5 – Aanpassen conversieplan

​We gaan ervan uit dat er altijd wel enige vorm van feedback uit de testen naar voren komt. Die feedback verwerken we daarna in het bestaande conversieplan.

Stap 6 – Definitieve test conversieplan

Na de evaluatie, wordt het aangepaste conversieplan nog een keer definitief getest. Uiteraard gaan we ​wel net zolang door totdat alles technisch perfect werkt.

Stap 7 – Definitief akkoord conversieplan

We zijn nu bijna klaar om live te gaan met Fledge! Alles wordt nog een laatste keer afgestemd en gecontroleerd. En dan is het moment aangebroken dat jij definitief akkoord gaat met het conversieplan.

Stap 8 – Definitieve database aanleveren

​Dit is het moment van de definitieve migratie. Je levert nu je actuele database aan en wij zorgen ervoor dat die stand ingelezen wordt in Fledge. Zodat jij daarna met die actuele versie verder kunt werken.

Stap 9 – Live in Fledge!

​Hoera het is gelukt. Vanaf nu kun je volop, zonder gedoe werken in Fledge. Je gaat precies verder op het punt waarbij je met je vorige pakket / administratie gestopt bent. Een naadloze overgang dus.

Stap 10 – Online training

Omdat ieder pakket anders werkt, geven we je een online training, zodat je er ook in de praktijk goed mee uit de voeten kunt. Mocht je liever consultancy op locatie hebben, dan is dat ook zeker een optie.

Interessant om verder te praten?

Of wil je gewoon wat meer info? Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact op met ons via telefoon: +31 882347878 of per mail: info@fledge.nl