Alle voordelen, standaard beschikbaar voor iedereen, vanaf €19 per maand

Praktische voordelen Fledge

Allereerst zijn er de gebruikelijk voordelen van het werken in de Cloud. Denk aan 24/7 toegang tot je software, overal ter wereld waar er maar internet is. Hoge investeringen in servers, licenties en extern onderhoud zijn ook overbodig geworden. Wat weer gunstig uitpakt voor zowel je liquiditeitspositie als balanspositie. Bovendien beschik je altijd over de laatste versie. Dus geen gedoe meer met updates of problemen door virussen, ransomware en meer van dat soort nare verassingen. Ook wordt er telkens een automatische back-up van je gegevens gemaakt. Kortom, je kunt dus altijd en overal real-time zien hoe je bedrijf draait.

​Instap vanaf € 19 per gebruiker, per maand

​Per gebruiker kun je aangeven welke toegangsrechten iemand krijgt. Alleen basisrechten, of extra Productie, Inkoop, CRM, Verkoop, Financiële dan wel Beheersrechten. Wat jij wilt.

​Geen opstartkosten

​Gewoon lekker aan de slag gaan, zonder investeringsdrempel. Maar ook snel op te schalen, zonder extra kosten, dankzij onze multi-tenancy omgeving.

​Abonnement is dagelijks aan te passen

​Naast een lage instapprijs, zonder opstartkosten, bieden we je verder volledige flexibiliteit in je abonnementsvorm. Die kun je namelijk dagelijks zelf online aanpassen.

​Volledig ERP pakket = inclusief financiële administratie

Veel ERP software leveranciers binnen de metaalbranche, bieden​ jou niet een volledig ERP pakket aan. Dat betekent dat je naast hun ERP pakket, toch nog een boekhoudpakket aan moet schaffen én dit vervolgens moet koppelen met het ERP pakket. Dat gedoe heb je niet met Fledge

Continue ontwikkeling door feedback van 100-en gebruikers

Fledge ​heeft honderden gebruikers, die dagelijks met onze software werken. Zo wordt het als het ware dagelijks getest. En worden wij van feedback voorzien als zaken beter kunnen. Die we dan weer meenemen in nieuwe releases. Zo groeit Fledge voor en door jou!

Geen snelle internetverbinding nodig

​Het enige dat je voor Fledge nodig hebt is een Wifi, een 3G/4G verbinding of een vaste internet verbinding. Een glasvezel verbinding is dus niet nodig om snel te kunnen werken.

​Hoogste veiligheidsgraad

Zijn jullie interne beveiligingsprotocollen net zo streng als die van Fledge? De ervaring leert dat een gemiddeld MKB bedrijf duidelijk minder zwaar beveiligd is. Bij ons is de beveiliging op verschillende niveaus geregeld, variërend van back-up procedures, beperkte toegang tot de servers en tot de data. De beveiligingsmaatregelen worden uiteraard ook periodiek door onafhankelijke instanties gecontroleerd. ​Onze cloudpartner Previder levert ook keiharde garanties om de beschikbaarheid, veiligheid en integriteit van data te garanderen. Daarnaast nemen ze duurzaamheid zeer serieus, door zitting te nemen in overkoepelende brancheverenigingen.​ Onderstaande certificeringen zijn wat dat betreft een bewijs dat Previder niet de eerste de beste hosting partij is.

Privacy waarborgen

Met onze privacy waarborgen, voldoen wij aan de eisen die worden gesteld door de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp).

Ook wel eens prijslijsten moeten koppelen of handmatig repeterend moeten inlezen? In onze Dynamic Cloud kan dit vol automatisch

​Voordelen Dynamic Cloud van Fledge

​Maar ga je verschillende pakketten met elkaar koppelen, om inf​​​​ormatie over en weer uit te wisselen, dan blijkt real-time inzicht ineens een stuk lastiger te worden. Met diverse tijdrovende work-arounds tot gevolg. Fledge zorgt echter voor ​een volledige integratie van alle essentiële bedrijfsprocessen. En daar stopt het niet. Door onze Dynamic Cloud kunnen we de ketenintegratie actief een handje helpen.

Hoe zou je het vinden om real-time informatie, prijzen en prijsafspraken van externe partijen en / of leveranciers, in je eigen ERP systeem te kunnen vinden, real-time en altijd actueel? Dat zou aardig wat tijd en gedoe schelen nietwaar? Daarom zijn wij momenteel druk bezig met het ontwikkelen van een app die real-time informatie uitwisselt met MCB. Met het doel dat je je op termijn niet meer hoeft te behelpen met handmatige uploads, verkeerde versies en allerlei work-arounds.

Weet jij alle (financiële) voordelen van onze Cloud oplossing? Je zult veel sneller kunnen werken dan nu het geval is. En een besparing realiseren op Total Cost of Ownership van gemiddeld € 10.000 per jaar. En altijd de laatste versie ter beschikking hebben, zonder enig gedoe. Geen hoge investeringen meer, geen uitgaven voor dure computer serversystemen, geen kosten meer voor onderhoud aan interne of externe IT partijen. Werken met Fledge is gunstig voor zowel de liquiditeitspositie als balanspositie.

Dat werkt als volgt: Wij verkopen geen product meer, maar een cloud dienst: het maandelijkse / jaarlijkse gebruik van ons online ERP pakket Fledge. Je hoeft dus niet meer te investeren in de aanschaf van een product. Waardoor er meer liquiditeit over blijft voor je bedrijfsvoering. En doordat je geen duur product meer hoeft aan te schaffen, hoef je het ook niet meer te activeren op de balans (en in 5 of meer jaar afschrijven). Dat is weer goed voor je solvabiliteitsratio, waar banken vaak naar kijken. Bij een gelijkblijvend eigen vermogen, dat je nu door een minder groot balanstotaal hoeft te delen, ontstaat vanzelf een betere solvabiliteit. Dit is vergelijkbaar met het effect dat optreedt bij het verschil tussen het kopen of huren van een pand.

Wie is Fledge?

​Fledge is een onafhankelijk Nederlands softwarebedrijf dat ruim 25 jaar kennis van de metaalindustrie in huis heeft. In tegenstelling tot een traditioneel ERP systeem, heeft Fledge de eerste online totaaloplossing voor de metaalbranche geïntroduceerd. Een Dynamic Cloud die draait op een multi-tenancy omgeving. Zo kunnen bedrijven optimaal werken. Nu en in het komende decennium. Met alle voordelen, die gewoon standaard tot je beschikking staan. Probeer eens uit of Fledge ook jouw bedrijfsvoering kan verbeteren. Vraag een demoversie aan, geheel vrijblijvend. En ervaar hoe wij de gebruikerservaringen vanuit de praktijk hebben geïntegreerd in Fledge!

Fledge Demoversie

Migratie service

Mocht je nou in onze handige migratie service geïnteresseerd zijn, lees dan eens ons 10 stappenplan door. Dat zal je alvast een globale indruk geven van de stappen die we samen doorlopen om ervoor te zorgen dat jouw huidige administratie ook soepel zal werken in de Dynamic Cloud van Fledge!