Fledge gekoppelde documenten

Fledge-documentkoppeling

Als je met Fledge werkt vanuit de cloud wil je uiteraard 'gewoon' je lokaal opgeslagen documenten zoals tekeningen of artikelfoto's moeiteloos blijven gebruiken. Maar ook op een super veilige manier. Wat best een uitdaging voor ons Fledge team was. Want hoe laat je de Fledge cloud portal veilig communiceren met de bestanden die op jullie eigen server staan? In ieder geval niet rechtstreeks, dat kunnen we je wel vertellen. Maar de daadwerkelijke oplossing mag je beschouwen als ons 'geheim van de smid'.
 
Want het is best wel uniek dat je als gebruiker geen enkel gedoe ervaart, als je een foto maakt met je smartphone en die vervolgens moeiteloos opslaat bij een verkooporder in Fledge (die dus draait in de cloud). Terwijl de foto, zonder dat je het door hebt, ondertussen automatisch op jullie eigen bedrijfsnetwerk is opgeslagen, achter jullie firewall. En daarvoor heb je niets extra's moeten doen. Niets hoeven te slepen naar bestandsmappen. Niet eerst synchroniseren. Geen gedoe met versieverschillen. Je kunt simpelweg al je documenten, zoals pdf en Excel bijlagen, werktekeningen of (ter plekke gemaakte) foto's, toevoegen aan je orders, artikelen, relaties, crm, facturen, et cetera. Zo kun je ook op je tablet, vanuit bijvoorbeeld de productie, snel wat foto’s van de product opspanning of herziene werktekeningen in Fledge opslaan. Terwijl de documenten dus veilig op jullie eigen netwerk blijven staan. Ongeacht met welk device je werkt, waar ter wereld je ook bent, zo lang je maar over een normale internetverbinding beschikt.


Bij de opslag van een document, kun je desgewenst nog aangeven of die voor iedereen in het bedrijf zichtbaar wordt of dat je het document alleen maar beschikbaar stelt voor bepaalde authorisatierollen. Dit kan op persoonsniveau of op afdelingsniveau (productie, verkoop, administratie, et cetera) aangegeven worden. Afhankelijk van hoe het pakket eenmalig is ingericht. 

Meer weten over onze features?

Via onderstaande button kun je alles lezen over de features en highlights van ons ERP pakket.

features-fledge

Heb je nog vragen?

Stel gerust je vraag via het formulier of neem rechtstreeks contact met ons op. We helpen je graag!

Onze partners:

university-twente
Progress
Previder
kennispark-twente
>