In veel opzichten is de metaalbranche enorm innovatief. De laatste tijd wordt veel aandacht besteed aan begrippen als ‘industrie 4.0’ en ‘ketenintegratie’. Niet verwonderlijk dat softwarepakketten van klanten en leveranciers daarvoor steeds vaker aan elkaar worden gekoppeld. Waardoor de behoefte om elkaars data te mogen gebruiken in snel tempo toeneemt. Hoe dit koppelen van allerlei realtime gegevens precies in zijn werk kan gaan, vertellen Ronald de Vries en Mervin Willemsz van Fledge Solutions B.V. in de uitzending “Doe Maar Duurzaam” bij RTL Z.

[thrive_text_block color=”blue” headline=”Zondag 29 oktober om 17.00 uur is Fledge te zien in uitzending Doe Maar Duurzaam bij RTL Z”] [/thrive_text_block]

Alles over software in de maakindustrie is op zondag 29 oktober te zien in de uitzending van “Doe Maar Duurzaam”; een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van Energie tot Duurzaam Ondernemen en van Milieu tot Bouw. “Doe Maar Duurzaam” is het totaalplaatje van verschillende duurzaamheidsaspecten om mensen bewust te maken van de duurzame mogelijkheden in ieder aspect van het dagelijks leven.

De herhalingen van “Doe Maar Duurzaam” zijn bij RTL Z te zien op:
– Maandag 30 oktober om 7.30 uur
– Woensdag 1 november om 10.30 uur
– Vrijdag 3 november om 13.05 uur
– Zaterdag 4 november om 16.30 uur

[divider style=’centered’]
[thrive_highlight highlight=’default’ text=’light’]Alvast meer weten over de mogelijkheden van Fledge?[/thrive_highlight] Dan is dit startpunt een aanrader!

Categorieën: Innovatie

%d bloggers liken dit: