Ja, bel me terug!

​Geef even je naam en telefoonnummer door, dan bellen wij je terug

​Dynamic Cloud van Fledge is de eerste totaaloplossing voor de Metaalbranche

We spreken elkaar!

<p>[contact-form-7 404 "Not Found"]</p>

Blijf op de hoogte

Wil jij ook op de hoogte blijven van alle mogelijkheden die Fledge continu aan het ontwikkelen is? We staan bepaald niet stil. Mis de laatste ontwikkelingen dus niet. Laat je ​automatisch over onze nieuwste toepassingen informeren.

Houd me op de hoogte!Wil jij ook op de hoogte blijven van alle nieuwe mogelijkheden die Fledge ontwikkeld  heeft? Die ontwikkelingen staan bepaald niet stil. Mis ze dus niet. Laat je automatisch informeren over de nieuwste toepassingen.

Wie is Fledge?

Fledge is een onafhankelijk Nederlands softwarebedrijf dat ruim 25 jaar kennis van de metaalindustrie in huis heeft. In tegenstelling tot een traditioneel ERP systeem, heeft Fledge de eerste online totaaloplossing voor de metaalbranche geïntroduceerd. Een Dynamic Cloud die draait op een multi-tenancy omgeving. Zo kunnen bedrijven optimaal werken. Nu en in het komende decennium. Met alle voordelen, die gewoon standaard tot je beschikking staan. Probeer eens uit of Fledge ook jouw bedrijfsvoering kan verbeteren. Vraag een demoversie aan, geheel vrijblijvend. En ervaar hoe wij de gebruikerservaringen vanuit de praktijk hebben geïntegreerd in Fledge!

Fledge Demoversie

Contact informatie

Fledge Solutions B.V.Hengelosestraat 5007521 AN EnschedeTel: 088 – 234 7878Mail: info@fledge.nl

Interessant om verder te praten?

Of wil je gewoon wat meer info? Dat kan natuurlijk ook. Neem gerust contact op met ons via telefoon: 088 – 234 7878  of per mail: info@fledge.nl